Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΒΡΑΔΥ-ΠΡΩΙ -ΒΡΑΔΥ ΠΡΩΙ...

Μπορεί το βράδυ και το πρωί να είναι μέρος της ίδιας μέρας αλλά δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι είναι τόσο διαφορετικά. Από παλιά ήμουν fan του σκοταδιού, οπότε πάντα η προτίμηση μου στο βράδυ ήταν κάτι εμφανές. Και αυτό γιατί;

Νομίζω το βράδυ όλα δείχνουν πιο όμορφα! Και δεν μιλάω για την εξωτερική ομορφιά των γυναικών που κρύβονται καλύτερα κάτω από το μεικ απ τους!

Μιλάω για το φως που μέσα σε όλο το σκοτάδι δείχνει να ξεχωρίζει, δεν είναι κατι συνηθισμένο! Το φεγγάρι είναι τόσο καλύτερο από τον ήλιο ακόμα και για τον πολύ απλό λόγο ότι μπορείς να το κοιτάξεις! Το βράδυ όλοι οι άνθρωποι είναι πιο χαλαροί και νιώθουν την ανάγκη να περάσουν καλά!  Τη νύχτα οι ρυθμοί πέφτουν, το μυαλό σταματαέι να λειτουργεί πρακτικά και παραχωρεί τη θεσή του στις σκέψεις. Αμέτρητες δεν λέω, αλλά όπως έχω ξαναπεί αν δεν κάνω λάθος, αν είσαι ερωτευμένος, αν όλα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αν είσαι ευτυχισμένος ή αν έχεις καλή παρέα την ώρα που σκέφτεσαι όλα είναι καλά και ακόμα καλύτερα από ότι θα ήταν τη μέρα! Αστεράκια πολλά, σκέψεις με αγκαλίτσες και πολλες μικρες κόκκινες καρδούλες! Από την άλλη αν είσαι προβληματισμένος, αν είσαι ερωτευμένος αλλα υπάρχει κάποιο θέμα βρε αδερφέ, οι σκέψεις τη νύχτα μπορεί να είναι τρία πράγματα! Ή λάθος ή πρόστυχες ή και τα δύο μαζί!

Η πρόστυχη σκέψη νομίζω είναι ξεκάθαρο σε τι αναφέρεται, δεν χρειάζεται ανάλυση :p Η λάθος σκέψη έχει πολλά παρακλάδια! Σκέψη που ακολουθείται από πράξη που διακατέχεται από υπερβολή και που το πρώι θα σε κάνει να απορήσεις για τον ίδιο σου τον εαυτό, σκέψη που θυμίζει σκήνη από σειρά του Φώσκολου, βλέπε τραβηγμένη από τα αυτιά, τη μύτη και ότι αλλο.. :pΤώρα ο συνδυασμός λάθος-πρόστυχο είναι από αυτές που ο φιλος μου ο Σταμάτης θα έλεγε rip και παρόλο που ακόμα δεν έχω καταλάβει το τρόπο που χρησιμοποιεί τη φράση (γτ για όσους δεν ξέρουν δεν την χρησιμοποιεί με τη έννοια τη γνωστής συντομογραφίας), για κάποιο λόγο θα έρθω να συμφωνήσω μαζί του  ;-)

Καλή μας νύχτα λοίπον!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου